Izjave

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Izjave | Četvrtak, 09. 02. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Solidaran gest Čedomira Jovanovića

Komentarišući odluku predsednika LDP-a Čedomira Jovanovića da se priključi poslaničkom klubu Liga socijaldemokrata Vojvodine – Zelena stranka u Skupštini Srbije, lider LSV kaže da je to gest solidarnosti i da je reč o interventnom rešenju.
Izjave | Sreda, 08. 02. 2017. | Komentara: 0

I dalje sam spreman za sastanak sa Jankovićem

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je da od svih do  sada najavljenih kandidata za predsednika Srbije ima smisla razgovarati samo sa Sašom Jankovićem i Vukom Jeremićem. Gostujući u emisiji „Pravac“ televizije Pink 3, Čanak je ponovio da je Janković odbio da se susretne sa njim. Predsednik LSV je, međutim, poručio i da nema pravo na to da bude uvređen, ako su u pitanju interesi građana ove zemlje, te da je i dalje spreman na to da se sa sretne i razgovara sa Sašom Jankovićem. On je ponovio i da je LSV pripremila deset pitanja za predsedničke kandidate demokratske opozicije, kao i da je sa Jeremićem, u telefonskom razgovoru, dogovoren susret.
Izjave | Ponedeljak, 06. 02. 2017. | Komentara: 0

LSV ima spremna pitanja za predsedničke kandidate

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ponovio je danas da Liga još nije donela odluku o tome koga će podržati na predstojećim predsedničkim izborima jer se još uvek ne zna ni ko će se sve kandidovati. On je rekao i da će konačnu odluku na tu temu doneti Glavni odbor stranke koji je za to jedini ovlašćen, te da LSV ima spremna pitanja za predsedničke kandidate iz redova demokratske opozicije koji očekuju njenu podršku.

 
Izjave | Ponedeljak, 06. 02. 2017. | Komentara: 0

Više kandidata opozicije otežava Vučićevu pobedu u prvom krugu

Što je veći broj predsedničkih kandidata, pogotovo građanske opozicije, teže će biti Aleksandru Vučiću, ako odluči da se kandiduje, da pobedi u prvom krugu, ukazuje za Danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Izjave | Nedelja, 05. 02. 2017. | Komentara: 0

Janković želi da uđe u politiku na otetim mandatima prirodnih saveznika

Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za RTS da nije razumeo objašnjenje Marinike Tepić o razlozima napuštanja LSV. Dodaje i da ne razume ni Sašu Jankovića koji želi da uđe u politiku "tako što će otimati mandate od svojih prirodnih saveznika".
Izjave | Petak, 03. 02. 2017. | Komentara: 0

Prioritet mora biti regionalna saradnja i stabilnost u regionu

Članica Predsedništva i pokrajinska poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Maja Sedlarević izjavila je danas da retorika devedesetih i diskurs kojem svedočimo u predizbornim kampanjama nije dobar, te da bi svima prioritet morao da bude regionalna saradnja i stabilnost u regionu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook