SzS vodi u trci u nacionalizmu, SNS i SPS ih prate u stopu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Nedelja, 19. 01. 2020. | Komentara: 0

SzS vodi u trci u nacionalizmu, SNS i SPS ih prate u stopu

NOVI SAD - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da je u Srbiji u toku „trka u nacionalizmu“, u kojoj trenutno vodi opozicioni Savez za Srbiju.

LSV

- Trka u nacionalizmu. Trenutno vodi SzS, a SNS i Dačić u stopu prate. Šešelj će još i iz lige da ispadne - naveo je Marton na svom profilu na Tviteru.

On je to napisao povodom vesti da je Nina Vujičić, članica Omladine Narodne stranke i studentkinja psihologije, govorila na protestu povodom ugroženosti srpskih manastira i crkava u Crnoj Gori, a u organizaciji Studentskog kluba Pravnog fakulteta.
 (SzILSV, 19.01.2020)



Izjave | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika pobeda proevropskih snaga

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da današnja odluka da se odloži dodeljivanje kandidature Srbiji za mart 2012. godine predstavlja veliku pobedu proevropskih snaga u državi.
Izjave | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Kostreš kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina

ZRENJANIN – Republički poslanik Bojan Kostreš biće kandidat Lige socijademokrata Vojvodine za gradonačelnika Zrenjanina na sledećim lokalnim izborima, najavio je danas potpredsednik LSV i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton.
Izjave | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Ukida se godišnja registracija traktora!

NOVI SAD - Veoma sam zadovoljan činjenicom da je posle više od osam meseci usvojena inicijativa LSV, da su ministar poljoprivrede Dušan Petrović i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podržali našu ideju da dođe do promene Zakona o bezbednosti saobraćaja i da se registracija traktora vrši samo jednom, po kupovini traktora, a ne svake godine kako je u novom zakonu pisalo – izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook