Tepić: Sednica odbora za EI do kraja nedelje

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 14. 11. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Sednica odbora za EI do kraja nedelje

BEOGRAD – Predsednica Odbora za evropske integracije Skupštine Srbije Marinika Tepić izjavila je danas novinarima u Beogradu da očekuje da će sednica, na kojoj bi trebalo da bude predstavljen izveštaj Evropske komisije o napretku Srbije, biti nastavljena krajem nedelje. Kako je u izjavi za B92 rekla, ovog puta treba razmišljati i o bezbednosnim uslovima. 

LSV

- Uslovi započete sednice jesu ne samo oni protokolarni uslovi, po poslovniku, već i komunikacijski i bezbednosni. Ja mislim da je ovo bio samo uvod u činove koji slede po unapred pripremljenom scenariju – istakla je ona.

Tepić je najavila i drugačiji pristup vođenju sednice, tj. opomene i isključenja, ako bude potrebe. A odgovarajući na najave da bi predsednica Skupštine Srbije mogla voditi sednice svih odbora da bi se skandali sprečili, Marinika Tepić navodi da svaki odbor ima predsednika i zamenika predsednika i da ona ne vidi način kako neko drugi može da predsedava". 

A u izjavi za N1, predsednica Odbora je rekla da sala u kojoj su prošlog četvrtka radili nije bila adekvatna za primenu poslovnika i da je zbog toga "opstrukcija postala destrukcija".

- Taster za uključivanje i isključivanje je bio za govornicom onoga ko govori. Ja sam u nekoliko navrata isključivala mikrofon, na šta se radikali sami uključe. Ja očekujem da ćemo nastavak sednice uspeti da obezbedimo do kraja ove nedelje – istakla je Marinika Tepić.

(BILSV, 14.11.2016)



Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 
Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Izjave | Ponedeljak, 22. 01. 2024. | Komentara: 0

Naprednjačka vlast promoviše Bajine koncerte i nameće govor mržnje

Predsednica novosadskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Maja Mrnuštik izjavila je da je neprimereno što aktuelna vlast na sve načine promoviše koncerte Baje Malog Knindže čiji su tekstovi puni mržnje i netrpeljivosti prema pripadnicima drugih nacionalnosti.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook