Vojvođanski front i UDS otkazaće skup u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Petak, 12. 06. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front i UDS otkazaće skup u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton saopštio je da će Vojvođanski front i Ujedinjena demokratska Srbija (UDS) otkazati veliki skup koji je planiran za narednu nedelju u Zrenjaninu.

LSV

- Kao odgovorni ljudi, podržavamo odluku izbornih štabova UDS i VF - napisao je Marton na svom Tviter nalogu.

Prethodno je Predsedništvo Ujedinjene demokratske Srbije donelo je odluku da otkaže sve planirane veće skupove do kraja izborne kampanje.

Odluka o otkazivanju skupova u Beogradu, Novom Sadu, Lebanu, Zrenjaninu, Subotici, Nišu i Leskovcu doneta je u cilju zaštite zdravlja građana, u trenutku kada situacija sa epidemijom korona virusa postaje ozbiljna, saopštila je UDS.

(SzILSV, 12.06.2020)



Izjave | Nedelja, 30. 07. 2023. | Komentara: 0

Izbori na svim nivoima u istom danu su katastrofa za demokratiju

Najnovije licitiranje sa datumom izbora i najava predsedsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se glasati na svim nivoima, prema mišljenju Aleksandra Martona, portparola Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođana, još je jedan u nizu primera izostanka demokratskih procesa u našoj zemlji.
Izjave | Četvrtak, 27. 07. 2023. | Komentara: 0

Ponosna sam na Zrenjanince što ponosno hodaju bez straha

Zrenjanin je među prvima krenuo u protestne šetnje. Protesti su početak promena u Zrenjaninu. Bila sam jako ponosna u tim prvim nedeljama na svoje Zrenjanince. Šetali smo po kiši kakvu ja u životu nisam doživela. Ali niko nije odustajao, svi su ponosno hodali.
Izjave | Petak, 21. 07. 2023. | Komentara: 0

Marton: SVM odgovoran za drastično smanjenje broja Mađara u Vojvodini

Portparol Liga socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani Aleksandar Marton kritikovao je danas visokog funkcionera Saveza vojvođanskih Mađara (SVM) Balinta Pastora i rekao da je politika te stranke kriva „što se broj Mađara u Vojvodini drastično smanjio“.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook