Vučić se pobeđuje na izborima, ne tučom na ulici

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 20. 11. 2019. | Komentara: 0

Vučić se pobeđuje na izborima, ne tučom na ulici

NOVI SAD - Komentarišući fotografiju Aleksandra Vučića sa psom, koju je predsednik Srbije objavio na Instagramu po povratku iz bolnice, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kaže da je važno da je Vučiću bolje i da „ćemo moći da ga pobedimo na izborima“. 

LSV

- Moji psi na mene deluju umirujuće i volim da provodim vreme sa njima. Zašto je on to uradio ne znam. Veoma često ne razumem poruke koje Aleksandar Vučić šalje biračima, ali biće da je to zato što smo mi veoma različiti po mnogo čemu. Važno je da je on bolje i da ćemo moći da ga pobedimo na izborima. To je jedini put kako ovo društvo može da krene dalje, a ne tučom na ulici... – kazao je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 20.11.2019)




Izjave | Petak, 09. 12. 2011. | Komentara: 0

Velika pobeda proevropskih snaga

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak ocenio je da današnja odluka da se odloži dodeljivanje kandidature Srbiji za mart 2012. godine predstavlja veliku pobedu proevropskih snaga u državi.
Izjave | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Kostreš kandidat LSV za gradonačelnika Zrenjanina

ZRENJANIN – Republički poslanik Bojan Kostreš biće kandidat Lige socijademokrata Vojvodine za gradonačelnika Zrenjanina na sledećim lokalnim izborima, najavio je danas potpredsednik LSV i predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton.
Izjave | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Ukida se godišnja registracija traktora!

NOVI SAD - Veoma sam zadovoljan činjenicom da je posle više od osam meseci usvojena inicijativa LSV, da su ministar poljoprivrede Dušan Petrović i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić podržali našu ideju da dođe do promene Zakona o bezbednosti saobraćaja i da se registracija traktora vrši samo jednom, po kupovini traktora, a ne svake godine kako je u novom zakonu pisalo – izjavio je danas zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook