Jerkov: Kap koja je prelila čašu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 10. 09. 2012. | Komentara: 0

Jerkov: Kap koja je prelila čašu

NOVI SAD - Predsednica Skupštine grada Aleksandra Jerkov izjavila je večeras da je pucnjava u kojoj je ranjen jedan osamnaestogodišnjak u neposrednoj blizini Osnovne škole „Žarko Zrenjanin“ zapravo „kap koja je prelila čašu“ kada je u pitanju bezbednost Novosađana i za lošu bezbednosnu situaciju optužila ministra unutrašnjih poslova i premijera Ivicu Dačića.

Aleksandra Jerkov

Jerkova je obišla mesto zločina i nakon razgovora sa zaposlenima škole izjavila da se pucnjava dogodila u vreme četvrtog školskog časa, u neposrednoj blizini školskog igrališta, na kojem su u tom trenutku učenici trećeg razreda imali fizičko.

- Šta još treba da se desi pa da ministar unutrašnjih poslova izađe u susret onome što ga molimo već četiri godine, a to je da Novom Sadu treba još najmanje 300 policajaca? Zar majke treba da strahuju za svoju decu da li će da se vrate iz škole, umesto da razmišljaju o tome šta deca uče - upitala je Aleksandra Jerkov.

Ona je poručila da ako Beogradu i MUP-u nije stalo do bezbednosti Novosađana, onda neka daju nadležnosti glavnom gradu Vojvodine da sam može da brine o bezbednosti sopstvenih građana.

- Novi Sad može i mora da bude bezbedno mesto za život, novosadska deca to zaslužuju - kazala je Jerkov.

(BILSV, 10.09.2012)



Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 
Odbori LSV | Utorak, 09. 04. 2024. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast ne ume ni semafore da održava

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI zahteva da predstavnici vlasti u Zrenjaninu bez odlaganja poprave semafore, jer oni već skoro mesec dana na više lokacija u gradu ne rade kako treba.
Saopštenja | Ponedeljak, 08. 04. 2024. | Komentara: 0



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook