Jerkov: Rešenje za Kosovo leži u dijalogu

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Subota, 03. 12. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: Rešenje za Kosovo leži u dijalogu

BEOGRAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravila je dogovor o integrisanom upravljanju prelazima na Kosovu koji je postignut u Briselu i ocenila da on vodi smirivanju situacije i daljem približavanju Srbije Evropskoj uniji, prenosi B92.

Aleksandra Jerkov

Narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov rekla je da je Liga oduvek tvrdila da rešenje za sve probelme na Kosovu leži u dijalogu, dogovoru i rešenju koje neće voditi ka daljem uvlačenju Srba na severu Kosova i Metohije u sukob s međunarodnom zajednicom.
– Uvek smo smatrali da nikom ne pomaže produbljivanje i intenziviranje poblema i u tom smislu pozdravljamo dogovor koji je postignut i koji vodi do smirivanja situacije na KiM, a Srbiju, nadamo se, i dalje može da približi EU – rekla je Aleksandra Jerkov.  Ona je dodala i da bi dogovor o prelazima mogao biti korak ka kandidaturi, ali da se nada da do njega nije došlo prekasno.

(BILSV, 03. 12. 2011.)Saopštenja | Utorak, 14. 07. 2020. | Komentara: 0

LSV slavi 30 godina borbe za Vojvodinu i modernu Srbiju

Liga socijaldemokrata Vojvodine danas obeležava trideset godina od osnivanja. 
Događaji | Ponedeljak, 13. 07. 2020. | Komentara: 0

Narodni poslanici uputili zahtev za sazivanje odbora koji se bave pitanjem bezbednosti

Narodni poslanici još uvek aktuelnog XI saziva Narodne skupštine uputili su danas zahteve odborima NSRS da sazovu sednice na kojima će se razmatrati izveštaj o tome šta je prethodilo i kako je došlo do nereda i brutalnog odgovora predstavnika Ministarstva unutrašnjih poslova na ulicama Beograda i Novog Sada tokom protesta 7. i 8. jula 2020. godine. 
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 07. 2020. | Komentara: 0

Čanak čestitao Đukanoviću 13. juli, Dan državnosti Crne Gore

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas, povodom 13. jula, Dana državnosti Crne Gore telegram čestitke predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook