Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 20. 05. 2018. | Komentara: 0

Kazniti odgovorne zbog nesreće na manifestaciji u Zrenjaninu

Zrenjanin, 20. maj 2018 - Povodom nesreće koja se juče dogodila na manifestaciji ''Banatska priča'' u Zrenjaninu, kada su dve osobe povređene usled obrušavanja velike metalne konstrukcije na bini, Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je dobro što su izbegnute tragične posledice, ali da je ovaj događaj još jedna sliku u nizu neodgovornosti lokalnih vlasti.

LSV

Smatramo da bezbednost građanki i građana Zrenjanina mora biti na prvom mestu, ali je očito da bahata i neodgovorna zrenjaninska vlast nema kapacitete da to obezbedi.

Da li neko treba da strada da bi odgovorni počeli da rade svoj posao?

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva hitnu reakciju nadležnih organa i sankcionisanje pojedinaca koji su organizovali manifestaciju i bili odgovorni za bezbednost učesnika i gostiju!

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin




Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook