Kikindski ligaši očistili deo grada

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 09. 07. 2011. | Komentara: 0

Kikindski ligaši očistili deo grada

LSV KikindaKIKINDA - U Kikindi je danas, i pored visoke dnevne temperature, održana još jedna u nizu akcija čišćenja grada u organizaciji Gradskog odbora LSV Kikinda. Današnja akcija pod nazivom "Vratimo osmeh gradu" održana je na teritoriji dela grada koji se naziva Baranda, a  inicijativu su pokrenuli stanovnici Barande koji su se žalili na veoma loše stanje ovog dela grada.

Poznato je da je Kikinda jedno od mesta koje ima velikih problema sa divljim deponijama na perifernim delovima, gde ljudi odnose smeće i bacaju ga. Članovi i odbornici Lige  danas su zajedno sa građanima od korova, ambrozije, smeća i šuta očistili površinu na uglu ulica Dragoljuba Udickog i Feješ Klare. Kandidat za odbornika LSV Vladimir Rackov  najavio je nastavak čišćenja periferije grada i naveo da je u ovom delu grada planirano da se napravi sportsko igralište za decu i omladinu.

(BILSV, 09.07.2011.)




Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook