Kolar: Bez zamerki na procenat realizacije budžeta za prvih devet meseci

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 27. 11. 2020. | Komentara: 0

Kolar: Bez zamerki na procenat realizacije budžeta za prvih devet meseci

NOVI SAD - Predsednik Odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar najavio je uoči današnje sednice gradske skupštine da će LSV podržati Izveštaj o realizaciji budžeta za period januar - septembar 2020. godine.

LSV

– Podržaćemo Izveštaj o realizaciji budžeta za period januar – septembar 2020. jer je procenat prihodne strane budžeta ali i rashodne, na visokom nivou, a pogotovo kada se uzme u obzir specifičnost ove godine zbog pandemije – kazao je Kolar.

– Prihodna ostvarena sredstva budžeta grada Novog Sada za period januar-septembar iznose 21.8 milijardi dinara što je 74,34 odsto od ukupnog godišnjeg budžeta, a 96,3 procenata od planiranog budžeta za ovih devet meseci – predočio je Kolar.

– Takođe, u istom periodu, ukupni rashodi i izdaci izvršeni su u iznosu od  51,9 odsto planiranih rashoda i izdataka za celu godinu, odnosno 67,7 procenata u odnosu na plan za period od prvih devet meseci – naveo je predsednik Odborničke grupe LSV u Skupštini grada Novog Sada.

(SzILSV, 27.11.2020)



Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook