Kolar: LSV jedina za suštinsku autonomiju Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 08. 10. 2015. | Komentara: 0

Kolar: LSV jedina za suštinsku autonomiju Vojvodine

BEOGRAD – Pokrajinski poslanik i funkcioner Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar, govoreći o tome da li Vojvodina treba da bude region, republika ili pokrajina sa širokom autonomijom, juče je za TV B92 rekao da je potpuno nevažno kako će se zvati, autonomija ili nekako drugačije.

LSV

Dodao je da je LSV jedina stranka koja se suštinski zalaže za autonomiju Vojvodine. A komentarišući pojavu grafita "Vojvodina=Katalonija", iza kojih stoji organizacija Mlada Vojvodina, Kolar kaže:
– Nije trenutak da oni koji se deklarativno zalažu, a možda i suštinski za bolji položaj Vojvodine međusobno napadaju. Jedno je sigurno, a to je da se za Vojvodinu ne bori grafitima nego onim što mi 25 godina radimo – ističe Robert Kolar.
 
(BILSV, 08. 10. 2015)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook