Kome odgovara promena nivoa aflatoksina

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 08. 10. 2015. | Komentara: 0

Kome odgovara promena nivoa aflatoksina

BEOGRAD – Nakon "afere aflatoksin", granica dozvoljenog nivoa tog otrova u mleku je ponovo promenjena sa 0,05 na 0,25 mikrograma po kilogramu, javlja N1, a pokrajnski sekretar za poljoprivredu Branislav Bogaroški juče je za tu televiziju ocenjuje da takva odluka nije utemeljena na stanju na terenu i pita šta je u pozadini takvog predloga.

LSV

– Rezultat njihovog ispitivanja je da su svi uzorci pripremljeni na propisani način i da je prisustvo aflatoksina ispod dozvoljenih granica. Tako da mi apsolutno nije jasan ovaj potez Ministarstva, jer evidentno da, bar što se tiče AP Vojvodine, nema žarišta – rekao je Bogaroški.
 
(BILSV, 08. 10. 2015)



Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook