Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Novi Sad – Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.

LSV

“U LSV i Vojvođanskom frontu postavljamo stvari na drugačiji način. Spremni smo da sarađujemo sa svim političkim grupacijama koje imaju isti sitem vrednosti ili žele da rešavju pitanja koja su nama bitna, kao što su autonomija Vojvodine, pomirenje u regionu, rešavanje pitanja Kosova, smanjenje uticaja Rusije i evrointegracije” kaže Kostreš za naš list. Navodi da su sujete problem u politici.
 
“Ova samoproklamovana opozicija hoće da bude Vučić umesto Vučića, I oni u suštini ne nude ništa drugačije, novije i bolje. Zato stalno slušamo da Vučić ništa ne valja, zato što je on na vlasti, a to su žalopojke onih koji bi na isti način vladali” zaključuje Kostreš za Politiku.


(SzI LSV, 31.08.2020)Izjave | Sreda, 20. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Kvalitetan izborni proces veoma bitan za demokratsku Srbiju

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da LSV nije dobila predlog zajedničke platforme za dijalog o izbornim uslovima koji su sačinili PSG, DS i SSP. Marton kaže da su ligaši spremni na analizu svih predloga, jer smatraju da je „kvalitetan izborni proces veoma bitan za demokratsku Srbiju“. 
Saopštenja | Nedelja, 17. 01. 2021. | Komentara: 0

Samoproglašena tzv. prava opozicija odgovorna za svevlast Vučića

Kontinuirani napadi samoproglašene prave opozicije na Vojvođanski front i Ligu socijaldemokrata Vojvodine su izraz nemoći i pokušaj da se prikrije odgovornost ove grupacije za pogrešne poteze koje kao posledicu imaju ostvarivanje svevlasti Aleksandra Vučića, Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera.
Izjave | Nedelja, 17. 01. 2021. | Komentara: 0

Marton: Prvo Vučiću na tacni predali Skupštinu, a sad traže ministarstvo

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton oštro je kritikovao takozvanu pravu opoziciju zbog zahteva za formiranje posebnog ministarstva za izbore i ocenio da su oni bojkotom izbora prvo „na tacni predali Skupštinu Srbije i institucije“ režimu, a sada traže ministarstvo za izbore.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook