Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

 
 
Izbori u LSV
Izjave | Ponedeljak, 31. 08. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Hoće da budu Vučić umesto Vučića

Novi Sad – Generalni sekretar LSV Bojan Kostreš kaže za Politiku da se pravi velika logička greška u situaciji u kojoj se stvari postavljaju tako što se kaže: imate Vučića, koji je na vlasti, i imate ljude koji su opozicija, a oni koji nisu ni za vlast, ni za deo opozicije, ne postoje ili su dupli izdajnici.

LSV

“U LSV i Vojvođanskom frontu postavljamo stvari na drugačiji način. Spremni smo da sarađujemo sa svim političkim grupacijama koje imaju isti sitem vrednosti ili žele da rešavju pitanja koja su nama bitna, kao što su autonomija Vojvodine, pomirenje u regionu, rešavanje pitanja Kosova, smanjenje uticaja Rusije i evrointegracije” kaže Kostreš za naš list. Navodi da su sujete problem u politici.
 
“Ova samoproklamovana opozicija hoće da bude Vučić umesto Vučića, I oni u suštini ne nude ništa drugačije, novije i bolje. Zato stalno slušamo da Vučić ništa ne valja, zato što je on na vlasti, a to su žalopojke onih koji bi na isti način vladali” zaključuje Kostreš za Politiku.


(SzI LSV, 31.08.2020)Saopštenja | Četvrtak, 01. 10. 2020. | Komentara: 0

Opština Novi Bečej opet hoće nezakonito da naplati namet građanima - sada samodoprinos iz 2011.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži da Opština Novi Bečej prekine sa pokušavanjem protivzakonite naplate samodoprinosa iz 2011. godine. 
Izjave | Utorak, 29. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: Beograd sadi palme, a ostatak Srbije se lagano gasi

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je da su prosečne zarade u Beogradu 24 odsto više od državnog proseka, a nekada bogata Vojvodina ima pet odsto nižu platu od proseka.
Izjave | Subota, 26. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton osudio legitimisanje aktivista Narodne stranke

Portoparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton osudio je policijsku akciju tokom koje su legitimisani aktivisti Narodne stranke u Novom Sadu, koji su lepili plakate.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook