Kostreš: Izostanak lustracije sprečio korenite promene

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 06. 10. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Izostanak lustracije sprečio korenite promene

NOVI SAD - Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš kao najvažniju poruku 5. oktobra ističe to da se nikome neće tolerisati krađa glasova i pokušaj da se tako promeni na izborima iskazana volja građanki i građana Srbije, kao i da se jedino izlaskom na izbore možete boriti za svoja ubeđenja.

LSV

- Nažalost izostanak lustracije, nespremnost većine lidera DOS-a da naše društvo suoče sa ulogom Miloševićevog režima u događajima i zločinima iz devedesetih, kao i njihova nesposobnost da se izvrše suštinske reforme nas je ostavila bez šanse da se naše društvo iz korena promeni - kaže Kostreš za portal B92.net. 

I pored toga, smatra da je borba bila vredna vođenja. 

- Vredelo je boriti se i ponosan sam što sam bio deo tog pokreta i učesnik događaja - zaključuje Kostreš. 

 (SzILSV, 06.10.2020)




Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Žolt Sakalaš da sankcioniše neustavno i protivzakonito delovanje Sime Salapure i Nenada Domjeskova

Zbog konstantnog neisticanja zastave AP Vojvodine na zgradi Skupštine grada Zrenjanina i kršenja propisa, odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina ponovo su poslali dopis pokrajinskom sekretaru za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice Žoltu Sakalašu.
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook