Kostreš: Moramo da se borimo jače

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 22. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Moramo da se borimo jače

BEOGRAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta, članice Ujedinjene demokratske srbije Bojan Kostreš zahvalio je svima koji su glasali za UDS. 

LSV

- LSV postoji 30 godina i borimo se za iste vrednosti i od toga nećemo odustati. Siguran sam da će na nekim narednim izborima građani to prepoznati - rekao je Kostreš na konferenciji za medije u izbornom štabu UDS-a. 

On je istakao da je Srbiji potrebna takva opcija da nastavi da se bori za evropske vrednosti i članstvo Srbije u Evropskoj uniji. 

- Pouka koju smo izvukli je da moramo da se borimo jače - rekao je on.

Kostreš je u izjavi za portal Nova.rs istakao da je LSV izašla sa programom zbog kojeg je i osnovana.

- Pokušali smo da se predstavimo politikom bez sukoba i timskim radom za različite vrednosti – naveo je on i dodao da „glasači nisu odgovorili na način na koji smo mi očekivali“. 

- Moraćemo još mnogo vremena, energije i truda da uložimo. Čeka nas još mnogo posla - istakao je Kostreš. 

(SzILSV, 22.06.2020)



Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook