Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 29. 06. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Potrebna alternativa vlasti

NOVI SAD – Komentarišući izjavu gradonačelnika Kragujevca Radomira Nikolića da građanima treba motka da bi se disciplinovali, generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da drugačiju izjavu od tog čoveka nije ni očekivao. Kostreš dodaje da je Srbiji potrebna alternativa postojećoj nesposobnoj, agresivnoj i bahatoj vlasti.

LSV

- Ono što zaista treba građanima i građankama Srbije jeste alternativa ovoj u suštini nesposobnoj a u izrazu agresivnoj i bahatoj vlasti koju nismo uspeli do sada da napravimo. Srbija se neće demokratizovati sama od sebe zato je važno da sve političke grupacije koje u svojoj osnovi imaju evropske integracije, građansko društvo, pomirenje u regionu i priznavanje realnosti na Kosovu počnu da sarađuju – izjavio je Kostreš za Danas.

(SzILSV, 29.06.2020)



Saopštenja | Četvrtak, 18. 04. 2024. | Komentara: 0

Sredstva za kupovinu školskih udžbenika za sve đake u Srbiji a ne samo beogradske

Zahtevamo od Vlade Republike Srbije da u najkraćem mogućem roku donese odluku o dodeli sredstava za kupovinu školskih udžbenika svim učenicima osnovnih i srednjih škola u Srbiji.

Odbori LSV | Sreda, 17. 04. 2024. | Komentara: 0

Simo Salapura da jasno kaže ko ga primorava da po pitanju Linglonga krši zakon

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Sime Salapure da, na osnovu člana 62. Poslovnika o radu Skupštine grada Zrenjanina, inicira sednicu gradskog parlamenta na kojoj će izneti sve informacije vezane za izgradnju objekata kineske fabrike guma „Linglong“.
Izjave | Utorak, 16. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI sigurno izlazi na lokalne izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI sigurno izlazi na predstojeće lokalne izbore u Novom Sadu, izjavila je predsednica novosadskog odbora LSV – VOJVOĐANI Maja Mrnuštik. Ona je u izjavi za 021.rs rekla da je LSV – VOJVOĐANI prošle nedelje formirala izborni štab i napravila program prioriteta za koje će se zalagati u narednom periodu. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook