Kostreš: UDS se suprotstavlja Vučićevom režimu i nacionalizmu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 10. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: UDS se suprotstavlja Vučićevom režimu i nacionalizmu

BEOGRAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta Bojan Kostreš rekao je da je VF našao saveznike u centralnoj Srbiji s kojima će se zajedno boriti da budu alternativa nacionalističkoj i centralističkoj vlasti Aleksandra Vučića, ali i nacionalističkoj i centralističkoj opoziciji.

LSV

- Mi smo svi tu da se borimo za interese građana i građanki Srbije, svi smo tu da se suprotstavimo režimu Aleksandra Vučića i svi smo tu da se suprotstavimo nacionalizmu - poručio je Kostreš na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljena koalicija Ujedinjena demokratska Srbija, u okviru koje će Vojvođanski front izaći na parlamentarne izbore.

On je istakao da Srbija zaslužuje Ujedinjenu demokratsku Srbiju kako bi se suprotstavila režimu, ponudila rešenja i da je bolje izaći na izbore i pod lošim uslovima „nego ostaviti Vučića da i dalje ima sve“.

- Ujedinjena demokratska Srbija je grupacija ljudi koji žele da se na zakonom definisan parlamentaran način na izborima, iako su izborni uslovi loši, suprotstave postojećoj politici – zaključio je Kostreš.
(SzILSV, 10.03.2020)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook