Kostreš: UDS se suprotstavlja Vučićevom režimu i nacionalizmu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Utorak, 10. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: UDS se suprotstavlja Vučićevom režimu i nacionalizmu

BEOGRAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine i koordinator Vojvođanskog fronta Bojan Kostreš rekao je da je VF našao saveznike u centralnoj Srbiji s kojima će se zajedno boriti da budu alternativa nacionalističkoj i centralističkoj vlasti Aleksandra Vučića, ali i nacionalističkoj i centralističkoj opoziciji.

LSV

- Mi smo svi tu da se borimo za interese građana i građanki Srbije, svi smo tu da se suprotstavimo režimu Aleksandra Vučića i svi smo tu da se suprotstavimo nacionalizmu - poručio je Kostreš na konferenciji za novinare na kojoj je predstavljena koalicija Ujedinjena demokratska Srbija, u okviru koje će Vojvođanski front izaći na parlamentarne izbore.

On je istakao da Srbija zaslužuje Ujedinjenu demokratsku Srbiju kako bi se suprotstavila režimu, ponudila rešenja i da je bolje izaći na izbore i pod lošim uslovima „nego ostaviti Vučića da i dalje ima sve“.

- Ujedinjena demokratska Srbija je grupacija ljudi koji žele da se na zakonom definisan parlamentaran način na izborima, iako su izborni uslovi loši, suprotstave postojećoj politici – zaključio je Kostreš.
(SzILSV, 10.03.2020)



Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.
Saopštenja | Subota, 09. 03. 2024. | Komentara: 0

Šapić krši Zakon o zabrani diskriminacije. Mora biti kažnjen zbog toga!

Izjava Aleksandra Šapića, donedavnog gradonačelnika Beograda i kandidata Srpske napredne stranke za istu funkciju na predstojećim izborima, da „Beogradu treba srpski gradonačelnik, srpska vlast i da je Beograd srpski grad“ klasičan je primer kršenja Zakona o zabrani diskriminacije.
Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook