Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 27. 02. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Važna je jedinstvena lista koja će se suprotstaviti Vučićevom režimu

NOVI SAD - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak zakazao je sednicu Predsedništva i Glavnog odbora za danas, a generalni sekretar LSV Bojan Kostreš izjavio je da očekuje donošenje odluke o izlasku na izbore.

LSV

- Očekujem da če Glavni odbor doneti odluku o izlasku na izbore kao i daljim potezima koje Liga socijaldemokrata Vojvodine treba da povuče. Nama je istinski bitno da se formira Evropski blok i mi ćemo se i potruditi da takva evropska lista bude predstavnik svih onih koji se zalažu za evropsku, demokratsku, modernu Srbiju. Mi ne krijemo da je Vojvođanski front nama uvek bio prioritet i tako će i ostati - ističe Bojan Kostreš za „Danas“. 

Dodaje da se nada da će sednica glavnog odbora LSV biti inicijalna kapisla koje će ubrzati razgovore oko formiranja predizborne koalicije.

- Važno je da imamo jedinstvenu listu koja će izaći na izbore i suprotstaviti se režimu Aleksandra Vučića. Listu koja će se bezrezervno boriti za interese građanske Srbije i biti alternativa nacionalističkom i centralističkom režimu i nacionalističkom i centralističkoj samoproglašenoj pravoj opoziciji - zaključuje Kostreš.
(SzILSV, 27.02.2020)




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook