Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 19. 06. 2021. | Komentara: 0

Lažni patriota Vulin ponovo pali vatre na Balkanu

Novi Sad, 19. jun 2021 - Liga socijaldemokrata Vojvodine oštro osuđuje zahtev ministra unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije Aleksandra Vulina, da se poslanicima Skupštine Crne Gore, koji su glasali za Rezoluciju o Srebrenici, zabrani ulazak u Srbiju.

LSV

Od Aleksandra Vulina, portparola JUL-a i Mirjana Marković, navikli smo na sve i svašta.

Jasno je da se radi o lažnom patrioti, ali  i lažnom padobrancu, lažnom vojniku,  lažnom policajcu, lažnom levičaru. Vulin je laž po sebi! On svoje lične komplekse leči oblačenjem maskirnih uniformi i potpirivanjem nacionalističkih vatri.

Vulin to radi u celom regionu. Jedan dan je to Hrvatska, drugi dan Bosna i Hercegovina, a danas je na redu Crna Gora.

Lažni patriota Vulin optužuje poslanike crnogorskog parlamenta samo zato što su ispoštovali presude Međunarodnog suda za ratne zločine u Hagu.

Taj sud je osnovan rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija i njegove presude su obavezujuće za sve članice UN. Kako za Crnu Goru, tako i za Srbiju.

Ne očekujemo od portparola Mirjana Marković ništa dobro, ali tražimo od poslanike Narodne skupštine Republike Srbije da usvoje deklaraciju koju su izglasale njihove kolege iz Crne Gore i pokažu da Srbija poštuje Ujedinjene nacije i pripada civilizovanom svetu.

Nenad Čanak
predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook