LDP podržao kandidate LSV u drugom krugu

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 16. 05. 2012. | Komentara: 0

LDP podržao kandidate LSV u drugom krugu

ZRENJANIN – Liberalno demokratska partija u Zrenjaninu će, u drugom krugu izbora za Skupštinu AP Vojvodine po većinskom sistemu, podržati kandidate Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandra Martona i mr Vladimira Vasiljeva, potvrdio je juče menadžer GrO LDP Zrenjanin Rastko Stefanović.

LSV

Na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama GrO LSV Zrenjanin, Stefanović je dodao da je Gradski odbor LDP Zrenjanin takvu odluku doneo jednoglasno.

– Veoma je važno da oni koje podržavamo budu ljudi koje poznajemo i čiju političku karijeru znamo, kao i da znamo za koje se vrednosti njihova politička orijentacija decenijama zalaže. Zbog toga je naša odluka bila veoma laka i preporučujemo svim članovima i simpatizerima, kao i građanima da u drugom krugu podrže ove kandidate – izjavio je Rastko Stefanović, istovremeno se u ime koalicije "Preokret" zahvalivši građanima na podršci na izborima održanim 6.maja. Aleksandar Marton i mr Vladimir Vasiljev, zahvalili su se Stefanoviću na podršci i čestitali na ostvarenim rezultatima, izrazivši žaljenje zbog toga što koalicija "Preokret" nije prešla cenzus u Zrenjaninu.

– To je podrška ozbiljne, proevropske, demokratske, građanske koalicije i zbog toga je veoma značajna. Štitićemo interese svih građanki i građana Zrenjanina u Skupštini AP Vojvodine, jer želimo da naš rad bude rad za Vojvodinu, ali pre svega za grad Zrenjanin. Ovaj mandat mora biti mandat jačanja i drugih gradova Vojvodine, a ne samo Novog Sada. Mi želimo i da Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Sečanj, Novi Bečej, Žitište, Plandište i drugi, budu jaki gradovi i opštine – istakao je Aleksandar Marton. Taj stav je podržao i Vasiljev, koji je izrazio svoje ubeđenje da će svi prodemokratski orijentisani građani, koji, kako je ocenio, čine ubedljivu većinu u Zrenjaninu, podržati Ligu u drugom krugu pokrajinskih izbora. Pre svega, dodao je on, zbog činjenice da je Liga jedna od retkih partija koja 22 godine nije menjala svoju politiku i ima jasan stav kojim putem treba da idu Srbija, Vojvodine i Zrenjanin i koja je njihova budućnost. Marton i Vasiljev su ovom prilikom pozvali građanke i građane Zrenjanina da 20. maja glasaju za predsedničkog kandidata Borisa Tadića, jer je to, kako su zaključili, jedini izbor koji Srbiju vodi putem ka sigurnoj budućnosti i Evropi, a ne vraćanju u devedesete.  

(BILSV, 15. 05. 2012.)Događaji | Sreda, 22. 05. 2019. | Komentara: 0

Za Vojvođanski front - osim Vojvodine - nema rezervnog plana!

Na tribini “Vojvođanskog fronta“ u organizaciji Lige socijaldemokrata Vojvodine i Vojvođanske partije u Žablju, govorili su pred okupljenim građanima predstavnici ove dve stranke.
Saopštenja | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Osuda Rističevićevog napada na sudije Majića i Hadžiomerovića

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje tvrdnje narodnog poslanika Marijana Rističevića da su sudije Miodrag Majić i Omer Hadžiomerović oslobodili Gnjilansku grupu. Rističević je sudije optužio da su presudu doneli „vrlo verovatno za novac“.
Odbori LSV | Utorak, 21. 05. 2019. | Komentara: 0

Da li su Pupin ili Superhik krivi za povećanje poreza Novobečejcima i do 300%

Većina Novobečejaca je bila neprijatno iznenađena kada su im u proteklih nekoliko dana stigla poreska rešenja uvećana nekima za 50%, nekima za 100%, a bilo je i onih kojima su poreska rešenja na imovinu bila povećana 300%. Liga socijaldemokrata Vojvodine je na molbu mnogobrojnih nezadovoljnih građana pokušala da dođe do odgovora zašto su se desile tako velike promene i udari na njihov budžet.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook