Liga je otvorila kancelariju u Kuli

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 12. 2011. | Komentara: 0

Liga je otvorila kancelariju u Kuli

KULA – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Kula juče je organizovao svečanost povodom otvaranja kancelarije u toj opštini. Na otvaranju kancelarije govorili su narodna poslanica LSV Olena Papuga i narodni poslanik i član Izvršnog odbora LSV Radovan Radovanović.

KAncelarija KulaPapuga je podsetila da Liga na području Kule deluje od nastanka stranke, ali da u poslednje vreme opštinski odbor nije imao kancelariju, pa se radilo u prostoriji Mesnog odbora u Ruskom Krsturu.
– Sve većim interesovanjem za Ligu socijaldemokrata Vojvodine na ovom području stvorila se potreba da Ligaši u toj opštini imaju svoj dom gde će se sastajati i raditi u interesu građana kulske opštine i Vojvodine. Liga socijaldemokrata Vojvodine će i ubuduće da radi na dobrobiti građana opštine i pomoći će da politički život u opštini dobije zdravije osnove – istakla je Olena Papuga. Otvaranju kancelarije prisustvovali su predstavnici drugih stranaka koje deluju na teritoriji opštine, kao i predstavnici drugih odbora LSV.

(BILSV, 08. 12. 2011.)Odbori LSV | Petak, 23. 10. 2020. | Komentara: 0

Nema boljeg i značajnijeg imena za novi most od - Most 23. oktobra!

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita svim građanima i građankama 76. godišnjicu od oslobođenja Novog Sada od fašizma u Drugom svetskom ratu.
Saopštenja | Četvrtak, 22. 10. 2020. | Komentara: 0

LSV: Sprečiti divljanje ekstremista

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva nadležne državne organe da spreče okupljanje desnih ekstremista koje je najavljeno za večeras, povodom otvaranja umetničkog festivala „Mirdita, dobar dan“ u Beogradu. 

Izjave | Utorak, 20. 10. 2020. | Komentara: 0

Sintagma Srpski svet je Velika Srbija za one sa jeftinim ulaznicama

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak očekuje da bi moglo da se dogodi da Vlada Srbije biti imenovana sutra, a da se do sada čekalo da bi se „pokazalo ko je nervozniji i ko će za koga i kod koga lobirati i za šta“. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook