Ligaši izdejstvovali saobraćajni poligon za decu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Ponedeljak, 28. 11. 2011. | Komentara: 0

Ligaši izdejstvovali saobraćajni poligon za decu

NOVI SAD - Na osnovu inicijative Mesnog odbora „Sava Kovačević“ Gradskog odbora LSV Novi Sad napravljen je saobraćajni poligon u tom kvartu.

Poligon

Tokom akcije "Prva dečija sportska liga" prikupljali su se potpisi građana za rekonstrukciju ovog poligona koji je u prošlosti služio za obuku i pripremu dece u bezbednom učestvovanju u saobraćaju. Jedan od inicijatora akcije, kandidat LSV za odbornika u Skupštini grada Aleksander Čanji naveo je da su građanke i građani svojim potpisom za rekonstrukciju igrališta, koje je godinama unazad bilo zapušteno, pokazali da razumeju potrebe najmlađih sugrađana, ali su ujedno i ukazali poverenje Ligi socijaldemokrata Vojvodine.

- Želeći da svojoj deci omogućimo što kvalitetnije uslove za odrastanje, otišli smo i korak dalje sa svojom peticijom prema gradskim vlastima. Inicijativa je urodila plodom. Ponovo će naša deca kroz igru i zabavu moći da stiču preko potrebnu saobraćajnu kulturu. Hvala svim potpisnicima peticije koji su nam ukazali poverenje u rešavanju ovoga problema - kazao je Čanji.

(BILSV, 27. 11. 2011.)



Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 

Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook