Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

NOVI Sad - Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 

LSV

Predsednik GrO LSV Novi Sad Aleksandar Kravić kratko je pozdravio okupljene u čardi „Jedro“ i konstatovao da je mnogo toga urađeno u proteklom periodu, a da će od jeseni krenuti čitav talas novih aktivnosti GrO LSV Novi Sad.

Uz puno dobre muzike i smeha, preko 200 aktivista i aktivistkinja družili su se i uživali do kasno u sjajnoj atmosferi pored Dunava.

U druženju i prijateljskoj atmosferi, zrenjaninske ligašice i ligaši prisetili su se proteklih borbi u kojima su se, zajedno sa svojim drugovima, borili za bolju Vojvodinu i bolju Srbiju. Razgovarali se i o aktuelnoj situaciji u našem društvu i o budućim planovima. 

Ligu čine ljudi koji veruju u nju i u koje ona veruje, to je naša snaga i prednost. Naše ideje su okupile i održale dobre i vredne ljude, a doslednost u negovanju pravih vrednosti uvek nas je jasno razdvajala od svih ostalih, rečeno je na proslavi. 

Zato je iz Zrenjanina i ovog puta poslata poruka da smo jedinstveni, da imamo snage za nove bitke i nove pobede i da ćemo nastaviti da delamo u interesu svih nas koji živimo ovde. Spremni smo da preuzmemo odgovornost. 
(SzILSV, 13.07.2019)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook