Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 13. 07. 2019. | Komentara: 0

Ligaši u Zrenjaninu i Novom Sadu proslavili 29 godina postojanja LSV

NOVI Sad - Gradski odbori Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad i Zrenjanin proslavili su prethodnih dana 29 godina postojanja LSV. 

LSV

Predsednik GrO LSV Novi Sad Aleksandar Kravić kratko je pozdravio okupljene u čardi „Jedro“ i konstatovao da je mnogo toga urađeno u proteklom periodu, a da će od jeseni krenuti čitav talas novih aktivnosti GrO LSV Novi Sad.

Uz puno dobre muzike i smeha, preko 200 aktivista i aktivistkinja družili su se i uživali do kasno u sjajnoj atmosferi pored Dunava.

U druženju i prijateljskoj atmosferi, zrenjaninske ligašice i ligaši prisetili su se proteklih borbi u kojima su se, zajedno sa svojim drugovima, borili za bolju Vojvodinu i bolju Srbiju. Razgovarali se i o aktuelnoj situaciji u našem društvu i o budućim planovima. 

Ligu čine ljudi koji veruju u nju i u koje ona veruje, to je naša snaga i prednost. Naše ideje su okupile i održale dobre i vredne ljude, a doslednost u negovanju pravih vrednosti uvek nas je jasno razdvajala od svih ostalih, rečeno je na proslavi. 

Zato je iz Zrenjanina i ovog puta poslata poruka da smo jedinstveni, da imamo snage za nove bitke i nove pobede i da ćemo nastaviti da delamo u interesu svih nas koji živimo ovde. Spremni smo da preuzmemo odgovornost. 
(SzILSV, 13.07.2019)



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook