Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Forum žena LSV | Nedelja, 18. 09. 2011. | Komentara: 0

Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

IRIG - Forum žena OO LSV Irig organizovao je još jednu u nizu humanitarnih akcija prikupljanja obuće i odeća za socijalno najugroženije stanovnike opštine. Ovoga puta, akcija je održana u naselju 'Stara kolonija', starom rudarskom naselju u Banji Vrdnik. Uz prisustvo velikog broja građana, podeljeno je pedesetak paketa polovne, ali odlično očuvane garderobe, kao i nekoliko đačkih torbi za najmlađe.

Ligašice prikupile pomoć za socijalno ugrožene

"Ovo je nastavak akcije koja traje već treću godinu i naišla je na odličan prijem. Ranije smo praktikovali da svu prikupljenu garderobu predamo Crvenom krstu opštine Irig, a ovoga puta smo odlučile da je lično predamo onima za koje znamo da im je pomoć neophodna" ukazala je tom prilikom predsednica iriškog Foruma žena LSV Nada Grković. Ona je podsetila da svako  kod kuće ima bar nekoliko komada odeće ili obuće, poneku knjigu, igračku ili udžbenik koji više ne koristi, a da uvek postoji neko kome je baš to potrebno, sebi to ne može da priušti.

"Zato pozivamo sve one koji mogu da pomognu da nam dostave sve ono što je očuvano i upotrebljivo, a mi ćemo to dostaviti onima kojima je najpotrebnije " istakla je Grkovićeva.

(BILSV, 18. 09. 2011.)




Odbori LSV | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Gradska uprava Zrenjanina, na čelu sa načelnikom Nenadom Domjeskovim, opet krši zakon

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Zrenjanin podneo je danas Povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti žalbu protiv Gradske uprave grada Zrenjanina, jer pomenuti organ, čiji je načelnik Nenad Domjeskov, nije odgovorio na pitanje upućeno još 22. januara 2024. godine.
Događaji | Petak, 08. 03. 2024. | Komentara: 0

Srećan 8. mart, Međunarodni dan žena

Svuda i na svakom mestu moramo insistirati na ravnopravnosti, poštovanju i jednakoj zastupljenosti žena u javnom i političkom životu. 
Izjave | Sreda, 06. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv izgradnje crkve kod Štranda

Šef odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da su odbornici LSV-Vojvođani glasali protiv većine odluka i planova koje su bile na jučerašnjem dnevnom redu gradskog parlamenta. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook