Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 14. 12. 2018. | Komentara: 0

Lokalna vlast u 2018. godini još više unazadila Zrenjanin

ZRENJANIN - Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Bojan Kostreš istakao je da je nerad bahate i neodgovorne lokalne vlasti učinio stanje u Zrenjaninu još gorim.

LSV

Građanke i građani Zrenjanina i dalje nemaju zdravu pijaći vodu, kafilerija nesnosno smrdi, a obećanja o izgradnji akva parka, auto-moto i bob staze, te golf igrališta i dalje su mrtvo slovo na papiru.

Zrenjanin je po svim ekonomskim pokazateljima ispod republičkog proseka. Novootvorenih radnih mesta je malo, pa sve više naših sugrađana bolji život traži u zemljama Evropske unije.

Lokalna vlast je 2018. godini nastavila sa uništavanjem institucija lokalne samouprave.

Skupština grada i gradsko veće postale su obične glasačke mašinerije vlasti. Sednice su veoma retke, pa se može reći da se u Zrenjaninu gasi parlamentarni život.

Liga socijaldemokrata Vojvodine učiniće sve da se u Zrenjaninu i Vojvodini okupe sve demokratske snage kojima su demokratski principi i interesi Vojvodine na prvom mestu.

Samo snažan vojvođanski front može se izoboriti za autonomnu Vojvodinu u kojoj će Zrenjanin opet biti dobro mesto za život.

 

(SzILSV, 14.12.2018)



Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook