Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0

Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

Novi Sad, 27. mart 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine puno puta je govorila o nestručnost i bahatosti zrenjaninske lokalne vlasti, ali najava organizovanja licitacije za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini samo dodatno upotpunjuje katastrofalna sliku vlasti. 

LSV

LSV već godinama unazad postavlja pitanje lokalnim čelnicima zašto se kasni sa licitacijom poljoprivrednog zemljišta i na taj način dodatno otežava izuzetno teška pozicija u kojoj se nalaze paori. 

Gradonačelnik Čedomir Janjić i ostali članovi njegovog bahatog tima ostali su gluvi i nemi na naša pitanja. 

Bez odgovora su ostajali i paori. 

Gotovo je neverovatno da se vlast odlučila da licitaciju poljoprovrednog zemljišta organizuje u toku trajanja vanrednog stanja, koje je uvedeno zbog zaštite od pandemije virusa COVID - 19.

Misli li iko u bahatoj lokalnoj vlasti o bezbednosti i zdravlju građana Zrenjanina? Šta će se dogoditi ako licitaciji bude prisustvalo 100 ili 150 građana? 

Ne očekujemo odgovore od gradonačelnika Janjića i ostatka bahatog i nesposobnog tima, ali jasno nam je da će ih birači kazniti na izborima koji će uslediti. 

Naš grad zaslužuje mnogo bolju i ozbiljniju administraciju!

Bojan Kostreš
predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Zrenjanin



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook