LSV bojkotovala rad Narodne skupštine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 02. 2019. | Komentara: 0

LSV bojkotovala rad Narodne skupštine

Novi Sad, 11. februar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine danas je bojkotovala sednicu Narodne skupštine Republike Srbije, uključujući i sednice skupštinskih odbora u kojima ima članove.

LSV

Poslanici LSV i danas obavljaju svoje radne zadatke. Ipak, zbog bojkota nisu uzeli putne troškove.

Neistina da smo na bilo koji način učestvovali u današnjem radu parlamenta služi samo tome da se i dalje vodi negativna kampanja protiv LSV od Dveri i njima sličnih pojedinih članica Saveza za Srbiju.

Jedina razlika između poslanika LSV i pojedinih stranaka SzS u pogledu današnjeg rada Narodne skupštine Republike Srbije jeste u tome što nismo učestvovali na sastanku dela opozicije, jer na njega nismo ni pozvani. Verujemo, upravo zato da bi mogli da protiv LSV šire ovakve neistine.

Očekujemo od svih medija koji su objavili suprotno, da sada objave istinitu vest.

Narodna poslanica
 Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga

 




Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook