LSV bojkotovala rad Narodne skupštine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 02. 2019. | Komentara: 0

LSV bojkotovala rad Narodne skupštine

Novi Sad, 11. februar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine danas je bojkotovala sednicu Narodne skupštine Republike Srbije, uključujući i sednice skupštinskih odbora u kojima ima članove.

LSV

Poslanici LSV i danas obavljaju svoje radne zadatke. Ipak, zbog bojkota nisu uzeli putne troškove.

Neistina da smo na bilo koji način učestvovali u današnjem radu parlamenta služi samo tome da se i dalje vodi negativna kampanja protiv LSV od Dveri i njima sličnih pojedinih članica Saveza za Srbiju.

Jedina razlika između poslanika LSV i pojedinih stranaka SzS u pogledu današnjeg rada Narodne skupštine Republike Srbije jeste u tome što nismo učestvovali na sastanku dela opozicije, jer na njega nismo ni pozvani. Verujemo, upravo zato da bi mogli da protiv LSV šire ovakve neistine.

Očekujemo od svih medija koji su objavili suprotno, da sada objave istinitu vest.

Narodna poslanica
 Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga

 




Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook