LSV bojkotovala rad Narodne skupštine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 11. 02. 2019. | Komentara: 0

LSV bojkotovala rad Narodne skupštine

Novi Sad, 11. februar 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine danas je bojkotovala sednicu Narodne skupštine Republike Srbije, uključujući i sednice skupštinskih odbora u kojima ima članove.

LSV

Poslanici LSV i danas obavljaju svoje radne zadatke. Ipak, zbog bojkota nisu uzeli putne troškove.

Neistina da smo na bilo koji način učestvovali u današnjem radu parlamenta služi samo tome da se i dalje vodi negativna kampanja protiv LSV od Dveri i njima sličnih pojedinih članica Saveza za Srbiju.

Jedina razlika između poslanika LSV i pojedinih stranaka SzS u pogledu današnjeg rada Narodne skupštine Republike Srbije jeste u tome što nismo učestvovali na sastanku dela opozicije, jer na njega nismo ni pozvani. Verujemo, upravo zato da bi mogli da protiv LSV šire ovakve neistine.

Očekujemo od svih medija koji su objavili suprotno, da sada objave istinitu vest.

Narodna poslanica
 Lige socijaldemokrata Vojvodine
Olena Papuga

 




Izjave | Sreda, 20. 12. 2023. | Komentara: 0

Marton: Glasači su rekli da se za Vojvodinu vredi boriti, a na lokalnim izborima nastavljamo raditi za bolji život svih Vojvođana

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Aleksandar Marton izjavio je da je ovako loš rezultat stranke na pokrajinskim izborima bio očekivan zbog više faktora. LSV-Vojvođani prvi put, posle 27 godina, neće imati svoje predstavnike u Skupštini AP Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Dok je LSV Vojvođana, nema ukidanja AP Vojvodine koje najavljuje Bajatović

Dušan Bajatović je svojom izjavom za Večernje novosti, u finišu kampanje, potvrdio da je cilj koalicije na vlasti i posle 33 godine isti - ukidanje AP Vojvodine.
Saopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2023. | Komentara: 0

Kostreš: Samo Vojvođani mogu da obezbede dobar život u Vojvodini

Nakon desetine mesta u kojima su prezentovali program „Na ravne časti“, Vojvođani su u Žablju i na završnom skupu u Novom Sadu pozvali građane da u nedelju izađu na izbore i glasaju za listu broj 13 - Vojvođani



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook