LSV čestitala španskim i katalonskim prijateljima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Utorak, 30. 04. 2019. | Komentara: 0

LSV čestitala španskim i katalonskim prijateljima

Novi Sad, 30. april 2019 - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je čestitke predsednici Španske socijalističke radničke partije Kristini Narbona i predsedniku Republikanske levice Katalonije Oriolu Junkerasu povodom njihovih uspeha na izborima u Španiji.

LSV

- Kao što ste sami istakli, uspeh PSOE je ne samo uspeh za vašu partiju, već uspeh i za sve socijaldemokrate u Evropi. U teškim vremenima za sve socijaldemokrate i socijaliste u Evropi, uspeli ste da ostvarite veliki upseh i time dokažete da se borba i doslednost isplate – naveo je Čanak u čestitki Kristini Narbona. 

U pismu Junkerasu lider LSV je istakao da je uspeh koji je ostvarila njegova stranka dokaz da se borba za Kataloniju, kroz doslednost, upornost i veru - isplati. 

- Vi ste ponos i veliki podstrek za mnoge partije širom Evrope koje dele iste ili slične ideje. Ovaj rezultat je i opomena da se politički pritisci, hapšenja i zatvaranja političkih neistomišljenika nikada ne isplate – zaključio je Nenad Čanak.

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook