LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine proslavila je sinoć 29 godina postojanja. Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je tom prilikom da je Liga i posle 29 godina pokret otpora protiv onoga što se nudi iz Beograda.

LSV

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je još uvek ono što je bila i u početku - pokret otpora protiv svega što nam se nudi iz Beograda. A to što nam se nudi iz Beograda se u 29 godina ništa nije promenilo, tj. ne nude nam ništa – kazao je Čanak.

Istakao je i da je ovo poslednji put da se slavi godišnjica LSV u njenoj trećoj deceniji postojanja, jer će ligaši sledeći put slaviti godišnjicu Lige s početkom četvrte decenije postojanja.

- Što govori da smo stariji od mnogih istorijskih projekata, da smo stariji od mnogih država, o strankama neću da pričam – poručio je Čanak.

Proslavi su prisustvovali brojni članovi, funkcioneri i prijatelji LSV, među kojima su bili i predstavnici Vojvođanske partije, Crnogorske partije, Liberalno demokratske partije i Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine.

(SzILSV, 15.07.2019)



Odbori LSV | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Sloboda govora a ne okupacija fakulteta, zloupotreba i indoktrinacija mladih!

Uvek ćemo se boriti protiv zloupotrebe mladih, indoktrinacije, zloupotreba institucija i širenja ksenofobije. Pokušaji zastrašivanja pojedinaca ili institucija i uzvikivanje praznih parola dok nose majice sa likovima osuđenika i zločinca su stvari koje će u ovom društvu biti zaustavljeni. Daćemo sve od sebe da to što pre bude ostvareno.

Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook