LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine proslavila je sinoć 29 godina postojanja. Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je tom prilikom da je Liga i posle 29 godina pokret otpora protiv onoga što se nudi iz Beograda.

LSV

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je još uvek ono što je bila i u početku - pokret otpora protiv svega što nam se nudi iz Beograda. A to što nam se nudi iz Beograda se u 29 godina ništa nije promenilo, tj. ne nude nam ništa – kazao je Čanak.

Istakao je i da je ovo poslednji put da se slavi godišnjica LSV u njenoj trećoj deceniji postojanja, jer će ligaši sledeći put slaviti godišnjicu Lige s početkom četvrte decenije postojanja.

- Što govori da smo stariji od mnogih istorijskih projekata, da smo stariji od mnogih država, o strankama neću da pričam – poručio je Čanak.

Proslavi su prisustvovali brojni članovi, funkcioneri i prijatelji LSV, među kojima su bili i predstavnici Vojvođanske partije, Crnogorske partije, Liberalno demokratske partije i Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine.

(SzILSV, 15.07.2019)



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook