LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Ponedeljak, 15. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV dosledni pokret otpora svemu što se nudi iz Beograda

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine proslavila je sinoć 29 godina postojanja. Predsednik LSV Nenad Čanak izjavio je tom prilikom da je Liga i posle 29 godina pokret otpora protiv onoga što se nudi iz Beograda.

LSV

- Liga socijaldemokrata Vojvodine je još uvek ono što je bila i u početku - pokret otpora protiv svega što nam se nudi iz Beograda. A to što nam se nudi iz Beograda se u 29 godina ništa nije promenilo, tj. ne nude nam ništa – kazao je Čanak.

Istakao je i da je ovo poslednji put da se slavi godišnjica LSV u njenoj trećoj deceniji postojanja, jer će ligaši sledeći put slaviti godišnjicu Lige s početkom četvrte decenije postojanja.

- Što govori da smo stariji od mnogih istorijskih projekata, da smo stariji od mnogih država, o strankama neću da pričam – poručio je Čanak.

Proslavi su prisustvovali brojni članovi, funkcioneri i prijatelji LSV, među kojima su bili i predstavnici Vojvođanske partije, Crnogorske partije, Liberalno demokratske partije i Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine.

(SzILSV, 15.07.2019)



Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 
Saopštenja | Petak, 29. 03. 2024. | Komentara: 0

Oslobodite Filozofski fakultet u Novom Sad od opsade huligana

Pozivam najviše državne funkcionere i organe, a posebno policiju da  pod hitno prekinu sa okretanjem glave od trenutnih događanja na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu, prećutnom ili čak otvorenom podrškom nasilnim uzurpatorima koji su kreirali izuzetno opasnu i potencijalno zapaljivu situaciju. 




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook