LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 21. 09. 2020. | Komentara: 0

LSV i u narednom periodu deo vladajuće koalicije u Novom Sadu

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine postigla je dogovor sa Srpskom naprednom strankom o učešću u koaliciji u Novom Sadu, izjavio je potpredsednik LSV Robert Kolar, neposredno pre početka današnje sednice Skupštine grada Novog Sada.

LSV

Kolar je rekao da će LSV nastaviti da snosi odgovornost za Javno komunalno preduzeće „Vodovod i kanalizacija“, kao i za sektor za saobraćaj u Gradskom veću, ali da „Tržnicom“ više neće upravljati Ligin kadar.

On je u izjavi medijima nabrojao i nekoliko komunalnih projekata koji su u prethodnom mandatu realizovani, te najavio da su takvi projekti LSV i dalje prioritet i motiv da ostanu da učestvuju u gradskoj vlasti sa SNS.
 
- Ono što je bitno to je da se oko političkih stvari o kojima se ne slažemo, poput statusa Vojvodine i državnog pravca, ne odlučuje u lokalnom parlamentu. Ono oko čega smo uspevali i uspeli i ovog puta vrlo konkretno i korektno da se dogovorimo, je na nivou samog grada, njegove infrastruktue, njegovog komunalnog sistema - istakao je Robert Kolar. 

(SzILSV, 21.09.2020)




Saopštenja | Petak, 05. 04. 2024. | Komentara: 0

Mentalno zdravlje građana Srbije bitnije od Vučićevog buncanja o letećim automobilima

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poručuje predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da su leteća taksi vozila, za koja je rekao da će saobraćati u Beogradu već 2027. godine, direktno narušavanje mentalnog zdravlja 6,5 miliona građana Srbije.
Odbori LSV | Sreda, 03. 04. 2024. | Komentara: 0

Potrebne su izmene finansiranja u cilju razvoja zrenjaninskih sela

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine – Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina smatra da je neophodno hitno preduzeti korake da se unapredi položaj seoskih mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Nedelja, 31. 03. 2024. | Komentara: 0

Milan Đurić nije dostojan da bude gradonačelnik Novog Sada

Podrška gradonačelnika Novog Sada Milana Đurića onima koji nose majice sa likom osuđenog ubice predsednika vlade naše zemlje, predstavljajući se kao branitelji srpstva, predstavlja izdaju države, Ustava i samog srpstva u koje se svi zajedno lažno zaklinju. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook