LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.
Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook