LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 15. 04. 2017. | Komentara: 0

LSV najoštrije osuđuje napad na Gradsku kuću u Zrenjaninu

ZRENJANIN - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin najoštrije osuđuje napad na zgradu Skupštine grada. Kako je naveo GrO LSV Zrenjanin u saopštenju, tokom prethodne noći nepoznato lice je na zgradu Gradske kuće bacilo eksplozivnu napravu.

LSV

- Gradska kuća je dom i servis svih građana koji žive u Zrenjaninu, pa napad na nju predstavlja napad na sve građane i građanke Zrenjanina. Sreća da u napadu niko nije stradao, ali ovim činom je ozbiljno ugrožena bezbednost u našem gradu - ističe se u saopštenju. 

Liga socijaldemokrata Vojvodine poručuje da pojedinci ne smeju biti jači od države i da se ne sme dopustiti atmosfera u kojoj su dozvoljeni napadi na institucije. Takođe, oni su upozorili da gradska administracija ima zadatak da pokaže građanima da su oni tu zbog njih i da štite njihove interese, jer se ne sme dozvoliti otuđenje vlasti od građana.

(BILSV, 15.04.2017)



Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.

Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvodina i Novi Sad brane se na Limanu

Stanovnici Limana pokazali su juče svojim primerom kako se brane vrednosti demokratskog i modernog društva. U velikom broju odazvali su se pozivu Saveta Mesne zajednice Liman i složno dali crveni karton gradskoj vlasti.
Saopštenja | Nedelja, 10. 03. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI podržali inicijativu ProGlasa za slobodne i poštene izbore

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI podržavaju dokument „Dogovor za slobodne i poštene izbore“, koji je inicirala grupa nestranačkih javnih ličnosti okupljenih u inicijativi ProGlas.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook