LSV ne veruje svakom šarlatanu iz kruga dvojke

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Izjave | Ponedeljak, 24. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV ne veruje svakom šarlatanu iz kruga dvojke

NOVI SAD – Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je za list “Danas” da se ligašima redovno dešava, da kada ne žele da se bezrezervno svrstaju ni u jedan beogradski tabor, da budu optuženi za izdaju ili neverstvo "pravovernima".

LSV

- Mi se 27 godina borimo za isti sistem vrednosti u koji verujemo i za drugačiju Srbiju. Od 2012. godine se vodi besomučna kampanja o Ligašima koji su uz Vučića samo zato što nećemo da vičemo "Vučiću pederu" i zato što od potencijalnih partnera tražimo da se jasno postave prema temama kao što su politika pomirenja u regionu, autonomija Vojvodine i suočavanje sa prošlošću – rekao je Kostreš I dodao da je LSV opoziciona stranka Vučićevom režimu.

- Ali to ne znači da su spremni da poverenje daju svakom šarlatanu iz kruga dvojke koji je kontra aktuelnoj vlasti da bi bio protiv, a ne da bi menjao stvari – istakao je Kostreš.

(BILSV, 24.07.2017)
Izjave | Nedelja, 20. 08. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Alternativa razgovoru je nasilje, a to smo prevazišli

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Blic da je svako ko postavlja pitanje o dijalogu opozicije sa vlastima dužan da kaže koja je alternativa razgovoru.
Saopštenja | Petak, 18. 08. 2017. | Komentara: 0

Pismo podrške Levici Katalonije povodom terorističkog napada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo podrške Levici Katalonije nakon jučerašnjih terorističkih napada u Španiji.
Saopštenja | Petak, 18. 08. 2017. | Komentara: 0

Nulta tolerancija za desne ekstremiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita nacističke, nacionalističke i uvredljive sadržine u novosadskom naselju Liman II.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook