LSV niko ne može da zaplaši

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Saopštenja | Sreda, 26. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV niko ne može da zaplaši

Novi Sad, 26. jul 2017 - Nepoznate osobe noćas su na ulazu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu izlepile plakate i nalepnice organizacije SNP 1389.

LSV

Plakati su skinuti nakon što je na lice mesta izašla policija.

Nije prvi put da desničarski ekstremisti i dokazani fašisti, pripadnici organizacija čiji je rad već zabranjen ili tek treba da bude zabranjen, dolaze pred vrata LSV koja se protiv svih njih najsnažnije bori.

Na nijihovu žalost, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine nikoga nisu i ne mogu da zaplaše.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi da počinioci nisu skrivali lica, pa očekujemo da ih policija ubrzo identifikuje, ali i da jednako brzo budu identifikovani njihovi nalogodavci.

To je jedini način da se spreči da građani ne izlaze ponovo na u lice da bi zaustavili fašiste i huligane, koji sve češće dižu glavu.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineIzjave | Nedelja, 20. 08. 2017. | Komentara: 0

Čanak: Alternativa razgovoru je nasilje, a to smo prevazišli

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je za Blic da je svako ko postavlja pitanje o dijalogu opozicije sa vlastima dužan da kaže koja je alternativa razgovoru.
Saopštenja | Petak, 18. 08. 2017. | Komentara: 0

Pismo podrške Levici Katalonije povodom terorističkog napada

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas pismo podrške Levici Katalonije nakon jučerašnjih terorističkih napada u Španiji.
Saopštenja | Petak, 18. 08. 2017. | Komentara: 0

Nulta tolerancija za desne ekstremiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje ispisivanje grafita nacističke, nacionalističke i uvredljive sadržine u novosadskom naselju Liman II.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook