LSV niko ne može da zaplaši

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Saopštenja | Sreda, 26. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV niko ne može da zaplaši

Novi Sad, 26. jul 2017 - Nepoznate osobe noćas su na ulazu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu izlepile plakate i nalepnice organizacije SNP 1389.

LSV

Plakati su skinuti nakon što je na lice mesta izašla policija.

Nije prvi put da desničarski ekstremisti i dokazani fašisti, pripadnici organizacija čiji je rad već zabranjen ili tek treba da bude zabranjen, dolaze pred vrata LSV koja se protiv svih njih najsnažnije bori.

Na nijihovu žalost, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine nikoga nisu i ne mogu da zaplaše.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi da počinioci nisu skrivali lica, pa očekujemo da ih policija ubrzo identifikuje, ali i da jednako brzo budu identifikovani njihovi nalogodavci.

To je jedini način da se spreči da građani ne izlaze ponovo na u lice da bi zaustavili fašiste i huligane, koji sve češće dižu glavu.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Utorak, 17. 07. 2018. | Komentara: 0

Trivan i Blažić da zajedno kažu istinu o kikindskoj deponiji

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva ministra zaštite životne sredine Gorana Trivana i državnog sekretara u tom ministarstvu Branislava Blažića da, umesto što polemišu preko medija, dođu u Kikindu i zajedno pred građanima odgovore na sva pitanja u vezi sa optužbama za protivzakonito skladištenje opasnih materija u sklopu regionalne deponije, zbog kojih su nedavno privedeni čelni ljudi firme FCC „Eko“.
Odbori LSV | Utorak, 17. 07. 2018. | Komentara: 0

Odmah sprečiti širenje neprijatnih mirisa iz kafilerije

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina mr Dejan Čapo zatražio je danas od zrenjaninske vlasti da bez odlaganja reši problem širenja neprijatnih mirisa iz kafilerije „Prekon“.
Saopštenja | Ponedeljak, 16. 07. 2018. | Komentara: 0

EFA čestitala LSV 28. rođendan

European Free Alliance (Evropska slobodna alijansa – EFA) čestitala je Ligi socijaldemokrata Vojvodine 28. rođendan. U čestitki je EFA podsetila da je LSV nastala u godinama raspala Jugoslavije, kada je šovinizam postao dominantna politička ideja.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook