LSV niko ne može da zaplaši

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Saopštenja | Sreda, 26. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV niko ne može da zaplaši

Novi Sad, 26. jul 2017 - Nepoznate osobe noćas su na ulazu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu izlepile plakate i nalepnice organizacije SNP 1389.

LSV

Plakati su skinuti nakon što je na lice mesta izašla policija.

Nije prvi put da desničarski ekstremisti i dokazani fašisti, pripadnici organizacija čiji je rad već zabranjen ili tek treba da bude zabranjen, dolaze pred vrata LSV koja se protiv svih njih najsnažnije bori.

Na nijihovu žalost, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine nikoga nisu i ne mogu da zaplaše.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi da počinioci nisu skrivali lica, pa očekujemo da ih policija ubrzo identifikuje, ali i da jednako brzo budu identifikovani njihovi nalogodavci.

To je jedini način da se spreči da građani ne izlaze ponovo na u lice da bi zaustavili fašiste i huligane, koji sve češće dižu glavu.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Subota, 24. 02. 2018. | Komentara: 0

Cena odnošenja smeća u Žitištu mora biti realna i niža

Reagujući na usvajanje odluke kojom je cena usluge odnošenja smeća u opštini Žitište povećana za više od 100%, Mirća Lelea, odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini opštine Žitište, uputio je dopis predsedniku opštine, predsednici Skupštine opštine, predsednici Nadzornog odbora JKP „Ekos“, v.d. direktoru JKP „Ekos“ kao i Zaštitniku građana opštine Žitište. 
Saopštenja | Petak, 23. 02. 2018. | Komentara: 0

Država da sankcioniše ekstremiste

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje politiku pretnji i zastrašivanja koja se poslednjih dana vodi protiv pojedinih nevladinih organizacija u Beogradu. Rano jutros su na vratima Kuće ljudskih prava osvanule nalepnice sa natpisima „Zatvoreno od 4. marta“ i „Strani agenti“.
Iz medija | Četvrtak, 22. 02. 2018. | Komentara: 0

Rusija štiti one interese koji njoj odgovaraju, kao što je konfrontacija sa zapadom

 Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš gostujući u emisiji „Kontrasti“ televizije Al Jazzera, rekao je da nije siguran u ravnopravne partnerske odnose Srbije i Rusije. On nije uveren ni da Rusija ima želju da prepusti Srbiji donošenje odluka.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook