LSV niko ne može da zaplaši

 
 
nenad-canak-predsednik CirilicaNenad-Čanak-predsedniknenad-canak-predsednik Madjarskinenad-canak-predsednik Rusinskinenad-canak-predsednik Sandžak-glasanenad-canak-predsednik Slovackinenad-canak-predsednik Vojvodina-glasa
Saopštenja | Sreda, 26. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV niko ne može da zaplaši

Novi Sad, 26. jul 2017 - Nepoznate osobe noćas su na ulazu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu izlepile plakate i nalepnice organizacije SNP 1389.

LSV

Plakati su skinuti nakon što je na lice mesta izašla policija.

Nije prvi put da desničarski ekstremisti i dokazani fašisti, pripadnici organizacija čiji je rad već zabranjen ili tek treba da bude zabranjen, dolaze pred vrata LSV koja se protiv svih njih najsnažnije bori.

Na nijihovu žalost, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine nikoga nisu i ne mogu da zaplaše.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi da počinioci nisu skrivali lica, pa očekujemo da ih policija ubrzo identifikuje, ali i da jednako brzo budu identifikovani njihovi nalogodavci.

To je jedini način da se spreči da građani ne izlaze ponovo na u lice da bi zaustavili fašiste i huligane, koji sve češće dižu glavu.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Četvrtak, 14. 12. 2017. | Komentara: 0

Nenormalno da konkurs APV za mehanizaciju traje samo 4 dana

Liga socijaldemokrata Vojvodine pita Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo zašto je Konkurs za dodelu sredstava za sufinansiranje nabavke poljoprivredne mehanizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2017. godini bio otvoren samo četiri dana.
Saopštenja | Sreda, 13. 12. 2017. | Komentara: 0

Ostavite Zrenjanin na miru!

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je ideja o promeni naziva grada Zrenjanin u Petrovgrad krajnje neprimerena i da građani i građanke našeg grada imaju ozbiljnijih prioriteta od promene naziva mesta.
Odbori LSV | Sreda, 13. 12. 2017. | Komentara: 0

Odlaganje licitacije državnog zemljišta u Vršcu nanosi štetu građanima i budžetu

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine iz Vršca zatražio je od čelnika lokalne vlasti da odgovore zašto se dočekao kraj godine, a da nije raspisana licitacija državnog poljoprivrednog zemljišta na teritoriji te opštine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook