LSV niko ne može da zaplaši

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Sreda, 26. 07. 2017. | Komentara: 0

LSV niko ne može da zaplaši

Novi Sad, 26. jul 2017 - Nepoznate osobe noćas su na ulazu Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu izlepile plakate i nalepnice organizacije SNP 1389.

LSV

Plakati su skinuti nakon što je na lice mesta izašla policija.

Nije prvi put da desničarski ekstremisti i dokazani fašisti, pripadnici organizacija čiji je rad već zabranjen ili tek treba da bude zabranjen, dolaze pred vrata LSV koja se protiv svih njih najsnažnije bori.

Na nijihovu žalost, u Ligi socijaldemokrata Vojvodine nikoga nisu i ne mogu da zaplaše.

Na snimku sa sigurnosnih kamera se vidi da počinioci nisu skrivali lica, pa očekujemo da ih policija ubrzo identifikuje, ali i da jednako brzo budu identifikovani njihovi nalogodavci.

To je jedini način da se spreči da građani ne izlaze ponovo na u lice da bi zaustavili fašiste i huligane, koji sve češće dižu glavu.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Utorak, 20. 02. 2024. | Komentara: 0

Mrnuštik: Građani sve više okrenuti opozicionom bloku

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani Novi Sad Maja Mrnuštik izjavila je da, ako se izuzmu sve manipulacije i krađe koje su se dogodile u decembru na izborima, vidi se porast raspoloženja građanki i građana ka opozicionom bloku, kako u Novom Sadu, tako i Vojvodini gde slede lokalni izbori.
Saopštenja | Subota, 17. 02. 2024. | Komentara: 0

Srbija da oda počast žrtvi Alekseja Navaljnog

Stradanje lidera ruske opozicije Alekseja Navaljnog u Putinovom gulag  samo je još jedna slika zločinačkog i staljinističkog karaktera vlasti u Kremlju.
Odbori LSV | Petak, 16. 02. 2024. | Komentara: 0

Preskup vatromet u Novom Sadu još jedan primer bahatosti i bezobrazluka gradske vlasti

Liga socijaldemokrata Vojvodine - VOJVOĐANI poručuje novosadskoj gradskoj vlasti da je licemerna i da ne vodi računa o interesima građana Novog Sada.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook