LSV Novi Sad se pridružuje akciji Čepom do osmeha

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 06. 11. 2020. | Komentara: 0

LSV Novi Sad se pridružuje akciji Čepom do osmeha

Novi Sad, 06. novembar 2020 - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine pridružuje se akciji „Čepom do osmeha“.

Pozivamo građane da nam čepove od plastične ambalaže donesu svakog radnog dana od 10 do 17 časova u prostorije Gradskog odbora LSV Novi Sad na Trgu mladenaca broj 10, a mogu ih odneti i direktno u prostorije Udruženja „Čepom do osmeha“ u Ćirpanovoj ulici 25.

LSV

Akcija sakupljanja čepova počela je 3. novembra, a prikupljeni čepovi će biti predati 3. decembra, na Međunarodni dan osoba sa invaliditetom.

Pored toga, radi lakšeg kretanja osoba sa invaliditetom, Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad priprema inicijativu za obaranje ivičnjaka na  javnim površinama u gradu gde to do sada nije učinjeno. 

U vezi sa tim, pozivamo građane da nam lično u prostorijama stranke, putem naših Fejsbuk (@LigaNS), Instagram (@lsvnovisad)  i Tviter naloga (@LSV_NS) ili na adresu [email protected] prijave lokacije na kojima je potrebno obaranje ivičnjaka.

Prikupljeni predlozi za obaranje ivičnjaka biće sistematizovani i prosleđeni nadležnim gradskim institucijama.

Pozivamo sve svoje članove i simpatizere, ali i sve druge građane i građanke da čepom i predlogom podrže bolji život osoba sa invaliditetom.

Gradski odbor 
Lige socijaldemokrata Vojvodine 
Novi Sad




Saopštenja | Ponedeljak, 04. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš zabranio ligašima koaliciju sa naprednjacima

Članovi Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani, na svojoj devetoj sednici, na predlog predsednika stranke Bojana Kostreša, doneli su odluku o zabrani predizbornih i postizbornih koalicija sa Srpskom naprednom strankom na predstojećim lokalnim izborima.
Saopštenja | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Vlast gasi škole a diže crkve

Građani su već navikli na katastrofalne poteze vlasti, ali ono što se ovih dana dešava u Novom Sadu i Zrenjaninu pokazuje potpuno odsustvo bilo kakvog osećaja za istinskim potrebama građana.
Odbori LSV | Petak, 01. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV-Vojvođani: Uvrstite manifestacije Dani zrenjaninske pijaće vode i Dani plastične ambalaže

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u zrenjaninskoj skupštini juče su na sednici Skupštine grada pokrenuli dvadesetak tema koje su od značaja za život Zrenjaninki i Zrenjaninaca.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook