LSV osuđuje telefonske smene u Libertatei

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 20. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV osuđuje telefonske smene u Libertatei

Novi Sad, 20. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine najstrože osuđuje odluku Nacionalnog saveta Rumuna kojom su smenjeni članovi Upravnog odbora nedeljnika „Libertatea“.

LSV

Posebno je skandalozno to što su članovi Upravnog odbora smenjeni na telefonskoj sednici.

Nažalost, očito je na delu pokušaj pretvaranja „Libertatee“ u glasnik Srpske napredne stranke i tabloid na rumunskom jeziku.

LSV podržava opravdano nezadovoljstvo radnika ovog nedeljnika i poziva Ministarstvo lokalne samouprave i državne uprave da pod hitno reaguje i utvrdi nezakonost u postupanju odgovornih u Nacionalnom savetu Rumuna.

Potpredsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Robert Kolar




Odbori LSV | Sreda, 14. 02. 2024. | Komentara: 0

Zrenjanin mora krasiti mural sa likom Snežane Perić Pantić

Odbornička grupa Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI u Skupštini grada Zrenjanina uputila je danas gradonačelniku Simi Salupuri inicijativu kojom se predlaže da naša proslavljena karatistkinja Snežana Perić Pantić, koja je preminula pre dve godine, dobije mural u gradu Zrenjaninu.
Odbori LSV | Utorak, 13. 02. 2024. | Komentara: 0

Zahtevamo nadoknadu štete građanima kojima su uređaji stradali zbog eksperimentalne tehničke vode

Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani Zrenjanin doneli su ispred Gradske kuće neke od uređaja koji su pokvareni zbog toga što zrenjaninskim cevima teče ko zna kakva eksperimentalna tehnička voda.
Odbori LSV | Četvrtak, 08. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto gori Fruška gora?

Novosadski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani poziva ministre unutrašnjih poslova i zaštite životne sredine da hitno obaveste javnost koji su uzroci požara koji su besneli sinoć na Fruškoj gori, kao i kako se planira sanacija posledica požara.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook