Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Subota, 31. 03. 2012. | Komentara: 1

LSV potpisala inicijativu Blica za departizaciju

NOVI SAD - List Blic danas je objavio da je Liga socijaldemokrata Vojvodine juče potpisala inicijativu tog lista o departizaciji državnih i javnih preduzeća i državne uprave.
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Petak, 13. 04. 2012.
Manuela Kasa

Poštovani,
Istina je da sam se u LSV učlanila ideološki, iz uverenja i ubedjenja; AP.Vojvodina treba da ima jaku političku opciju koja će se zalagati za bolji život i standard Vojvodjana. Tačno je da sam u LSV prepoznala ambiciju da se Statutom LSV predvidjeno, borimo za veća prava i nadležnosti AP.Vojvodine, te da hoćemo naše pare, i da se konačno obelodani čije su naše pare. Na žalost svedoci smo da se danas svi bave politikom, čini mi se da su mnogi zalutali, vodeći se predpostavkama da će im partijska članska karta, obezbediti siguran i stabilan posao, naši sunarodnici teško menjaju navike; uvek sam smatrala da netreba menjati svet, svest i sve oko sebe, već da se treba menjati/adaptirati na sve turbulentne promene kroz koje ovo društvo prolazi, od Medjunarodnih izolacija, do ovih novijih Tranzita.

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook