LSV pozdravlja hapšenja u vezi fabrike vode u Zrenjaninu i poziva lokalnu vlast da kolektivno podnese ostavku

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 13. 02. 2020. | Komentara: 0

LSV pozdravlja hapšenja u vezi fabrike vode u Zrenjaninu i poziva lokalnu vlast da kolektivno podnese ostavku

Zrenjanin, 13. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine pozdravlja akciju nadležnih državnih organa u kojoj su uhapšeni osumnjičeni za malverzacije u vezi izgradnje Postrojenja za prečišćavanje vode u Zrenjaninu.

LSV

Ova akcija je morala uslediti mnogo ranije, jer je jasno da je čitav postupak izgradnje ovog postrojenja prepun nezakonitih i kriminalnih radnji.

Građani Zrenjanina očekuju da se utvrdi krivična odgovornost svih koji su umešani u protivzakonite radnje.

Ništa manje bitno je i utvrđivanje političke odgovornosti svih onih koji su učestvovali u procesu donošenja odluka vezanih za izgradnju Postrojenja za prečišćavanje vode.

LSV poziva lokalnu vlast u Zrenjaninu, na čelu sa gradonačelnikom Čedomir Janjićem, da zakaže sednicu Skupštine grada i da na njoj, pred odbornicima, kolektivno podnesu ostavke.

Predsednik Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Zrenjanin 
Bojan Kostreš



Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook