LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

 
 
digni glavu 01digni glavu 02digni glavu 03digni glavu 04digni glavu 05digni glavu 06
Najave | Petak, 13. 11. 2015. | Komentara: 0

LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

Novi Sad, 14. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine ovog vikenda prikuplja potpise za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica u 70 mesta na 114 lokacija širom AP Vojvodine.

LSV

Podsetimo, Liga socijaldemokrata Vojvodine prikuplja 100 hiljada potpisa  s namerom da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta.  

Inicijativom se takođe zahteva i da država zaštiti ovdašnje poljoprivrednike i prilikom izdavanja državnog zemljišta u dugoročni zakup, bilo da je reč o strancima ili domaćim tajkunima.

Detaljan spisak lokacija na kojima će građani i građanke ovog vikenda moći da potpišu inicijativu LSV u vojvođanskim gradovima i opštinama pročitajte u posebnom dokumentu.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata VojvodineOdbori LSV | Četvrtak, 25. 08. 2016. | Komentara: 0

Šućurović: Posetioci Velikogospojinskih dana dovedeni u opasnost

NOVI BEČEJ – Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Bečeju optužio je lokalnu vlast predvodjenu Srpskom naprednom strankom da je za pirotehniku na tradicionalnoj manifestaciji "Velikogospojinski dani" angažovala "stranačku firmu" koja nema licencu, čime je dovela u opasnost bezbednost posetilaca.
Događaji | Sreda, 24. 08. 2016. | Komentara: 0

Tepić i Devenport o evrointegracijama i regionalnoj saradnji

BEOGRAD - Predsednica Odbora za evropske integracije Marinika Tepić razgovarala je danas u Domu Narodne skupštine sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Nj.E. ambasadorom Majklom Davenportom o aktuelnoj situaciji u vezi sa pregovorima Srbije i Evropske unije, predstojećim aktivnostima Odbora za evropske integracije i nastavku saradnje sa Delegacijom Evropske unije u Srbiji.
Odbori LSV | Utorak, 23. 08. 2016. | Komentara: 0

Čistoća i zelenilo dužna da održava groblja

ZRENJANIN – Odbornica Lige socijaldemokrata Vojvodine u zrenjaninskoj skupštini Ildiko Bođo upitala je danas da li građani treba da postavljaju crvene nalepnice jer „Gradsko zelenilo“ ne održava groblja, kao odgovor na žute nalepnice koje su osvanule na grobnim mestima jer vlasnici parcela nisu ispoštovali obaveze.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook