LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

 
 
digni glavu 01digni glavu 02digni glavu 03digni glavu 04digni glavu 05digni glavu 06
Najave | Petak, 13. 11. 2015. | Komentara: 0

LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

Novi Sad, 14. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine ovog vikenda prikuplja potpise za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica u 70 mesta na 114 lokacija širom AP Vojvodine.

LSV

Podsetimo, Liga socijaldemokrata Vojvodine prikuplja 100 hiljada potpisa  s namerom da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta.  

Inicijativom se takođe zahteva i da država zaštiti ovdašnje poljoprivrednike i prilikom izdavanja državnog zemljišta u dugoročni zakup, bilo da je reč o strancima ili domaćim tajkunima.

Detaljan spisak lokacija na kojima će građani i građanke ovog vikenda moći da potpišu inicijativu LSV u vojvođanskim gradovima i opštinama pročitajte u posebnom dokumentu.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata VojvodineOdbori LSV | Nedelja, 26. 06. 2016. | Komentara: 0

Kravić: Liga želi da učestvuje u razvoju Novog Sada


NOVI SAD – Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad Aleksandar Kravić, komentarišući ulazak LSV u vladajuću koaliciju u glavnom gradu Vojvodine, rekao je za TV B92 da se Liga za njega odlučila nakon upoznavanja sa programom Srpske napredne stranke za razvoj Novog Sada u narednom periodu.
Izjave | Subota, 25. 06. 2016. | Komentara: 0

Liga ne odustaje od svojih ideja i političkih načela

NOVI SAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš istakao je danas za Blic, govoreći o ukidanju VANUK, da Liga nije spremna da odustane od svojih ideja i političkih načela, bez obzira na koalicije na lokalu. 
Saopštenja | Petak, 24. 06. 2016. | Komentara: 0

Hitno utvrditi ko je pratio novinarku VOICE

NOVI SAD, 24. jun - Liga socijaldemokrata Vojvodine očekuje hitnu reakciju nadležnih državnih organa u vezi sa slučajem praćenja novinarke redakcije Vojvodjanskog instraživačkog-analitičkog centra (VOICE) Maje Živanović.
ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook