LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

 
 
digni glavu 01digni glavu 02digni glavu 03digni glavu 04digni glavu 05digni glavu 06
Najave | Petak, 13. 11. 2015. | Komentara: 0

LSV prikuplja potpise u 70 mesta širom Vojvodine

Novi Sad, 14. novembar - Liga socijaldemokrata Vojvodine ovog vikenda prikuplja potpise za zaštitu vojvođanskih poljoprivrednika i spas vojvođanskih oranica u 70 mesta na 114 lokacija širom AP Vojvodine.

LSV

Podsetimo, Liga socijaldemokrata Vojvodine prikuplja 100 hiljada potpisa  s namerom da se raspiše referendum kojim će biti zatraženo od Vlade Republike Srbije i Narodne skupštine Republike Srbije da zaštite domaće poljoprivrednike, mala i srednja poljoprivredna gazdinstva od nelojalne konkurencije iz inostranstva, ali i od domaćih tajkuna, prilikom kupovine poljoprivrednog zemljišta.  

Inicijativom se takođe zahteva i da država zaštiti ovdašnje poljoprivrednike i prilikom izdavanja državnog zemljišta u dugoročni zakup, bilo da je reč o strancima ili domaćim tajkunima.

Detaljan spisak lokacija na kojima će građani i građanke ovog vikenda moći da potpišu inicijativu LSV u vojvođanskim gradovima i opštinama pročitajte u posebnom dokumentu.

Biro za informisanje 
Lige socijaldemokrata VojvodineOdbori LSV | Sreda, 25. 05. 2016. | Komentara: 0

Slučaj Heterlendi ekspresno zaboravljen

NOVI BEČEJ – Na današnjoj sednici SO Novi Bečej za predsednika opštine izabran je Saša Maksimović iz Srpske napredne stranke, a podršku vladajućoj većini dala su i tri odbornika Demokratske stranke, dok je Liga socijaldemokrata Vojvodine ostala u opoziciji. 
Odbori LSV | Utorak, 24. 05. 2016. | Komentara: 0

Tepić: Pančevo ne sme postati 18 beogradska opština

PANČEVO – Članica Predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine Marinika Tepić jedna je od četvoro Pančevaca koji će u naredne četiri godine predstavljati taj grad u Skupštini Srbije. Ona je u izjavi za Dnevnik istakla da je za ceo grad značajan podatak da će četvoro narodnih poslanika biti iz Pančeva.
Izjave | Ponedeljak, 23. 05. 2016. | Komentara: 0

LSV neće u republičku vlast, najverovatnije ni u pokrajinsku

BEOGRAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Đorđe Stojšić izjavio je danas da Liga sigurno neće biti deo vlasti na republičkom nivou, "a kako sada stvari stoje ni na pokrajinskom".ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook