LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 18. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

BELA CRKVA - Odbornica belocrkvanske Slobodne inicijative Dijana Ninić Milenković i kompletno članstvo ove organizacije juče je potpisalo pristupnicu Lige socijaldemokrata Vojvodine, saopštila je pokrajinska poslanica Sandra Ristić dodajući da je time odbornička grupa LSV u lokalnom parlamentu dobila još jednu odbornicu.

LSV

- Kako bi sve bilo jasno, LSV nije nikom uzela mandat zato što se odbornica Ninić Milenković za parlament kandidovala kao predstavnica građanske opcije. Na ovaj način se odbornička grupa LSV se sa 3 povećala na 4 odbornika. A sam čin je dokaz da je u ovom delu počelo udruživanje ljudi koji misle slobodno i svojom glavom želeći bolje za lokalnu samoupravu, ali i da se unapredi rad lokalnog parlamenta. Ovo ukrupnjavanje još pokazuje i da je LSV prepoznata kao snaga koja jedino nešto može da promeni u opštini Bela Crkva i koja može da parira predsedniku Skupštine opštine Marijanu Aleksiću i njegovoj samovolji - istakla je Ristić dodajući da će se ukrupnjavanje koje je počelo prepoznati na sledećim lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima.

(SzILSV, 18.07.2019)Saopštenja | Petak, 23. 08. 2019. | Komentara: 0

Pritisci na kandidate LSV u opštini Kovačica

Zbog nepoštovanja osnovnih pravila demokratskog izbornog procesa, te ako se nastavi sa pritiscima, Liga socijaldemokrata Vojvodine neće imati kandidate na predstojećim izborima za Savete mesnih zajednica u opštini Kovačica. Kandidati LSV bili su spremni da se nadmeću za glasove birača, ali su u prethodnih nekoliko dana aktivisti Srpske napredne stranke, preko svojih posrednika, upozoravali kandidate LSV da kandidatura na izborima nije mudar potez.
Saopštenja | Petak, 23. 08. 2019. | Komentara: 0

MUP da izmeni apsurdne odredbe u Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila

Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije da revidira i izmeni apsurdne odredbe u Pravilniku o registraciji motornih i priključnih vozila i Pravilnik o vozačkim dozvolama.  
Saopštenja | Četvrtak, 22. 08. 2019. | Komentara: 0

Stamatović gazi Ustav Srbije, a tužilaštvo ćuti

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je političko delovanje predsednika opštine Čajetina i lidera stranke Zdrava Srbija Milana Stamatovića veoma opasno po Srbiju. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook