LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

BELA CRKVA - Odbornica belocrkvanske Slobodne inicijative Dijana Ninić Milenković i kompletno članstvo ove organizacije juče je potpisalo pristupnicu Lige socijaldemokrata Vojvodine, saopštila je pokrajinska poslanica Sandra Ristić dodajući da je time odbornička grupa LSV u lokalnom parlamentu dobila još jednu odbornicu.

LSV

- Kako bi sve bilo jasno, LSV nije nikom uzela mandat zato što se odbornica Ninić Milenković za parlament kandidovala kao predstavnica građanske opcije. Na ovaj način se odbornička grupa LSV se sa 3 povećala na 4 odbornika. A sam čin je dokaz da je u ovom delu počelo udruživanje ljudi koji misle slobodno i svojom glavom želeći bolje za lokalnu samoupravu, ali i da se unapredi rad lokalnog parlamenta. Ovo ukrupnjavanje još pokazuje i da je LSV prepoznata kao snaga koja jedino nešto može da promeni u opštini Bela Crkva i koja može da parira predsedniku Skupštine opštine Marijanu Aleksiću i njegovoj samovolji - istakla je Ristić dodajući da će se ukrupnjavanje koje je počelo prepoznati na sledećim lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima.

(SzILSV, 18.07.2019)



Odbori LSV | Utorak, 26. 03. 2024. | Komentara: 0

Lokalna vlast u Zrenjaninu 11 meseci nije konstituisala Savet za odbranu i bezbednost

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je nedopustivo, ali i protivno odredbama Statuta grada Zrenjanina što lokalna vlast u Zrenjaninu, gotovo 11 meseci posle imenovanja članova Saveta za odbranu i bezbednost, nije konstituisala ovo telo.
Odbori LSV | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

U čije ime i za čiji račun je organizovana bakljada povodom godišnjice bombardovanja?

Ako huliganske bakljade, praćene militantnim obećanjima, koje se odigravaju na saobraćajnici u neposrednoj blizini spomenika kulture čiju bezbednost i ugrožavaju, nemaju veze sa aktuelnom vlasti i policijskim službama, onda neka se novosadska vlast od njih ogradi i osudi ih, a policija uradi ono što joj je posao. 
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook