LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Četvrtak, 18. 07. 2019. | Komentara: 0

LSV u Beloj Crkvi pristupila odbornica i celo članstvo Slobodne inicijative

BELA CRKVA - Odbornica belocrkvanske Slobodne inicijative Dijana Ninić Milenković i kompletno članstvo ove organizacije juče je potpisalo pristupnicu Lige socijaldemokrata Vojvodine, saopštila je pokrajinska poslanica Sandra Ristić dodajući da je time odbornička grupa LSV u lokalnom parlamentu dobila još jednu odbornicu.

LSV

- Kako bi sve bilo jasno, LSV nije nikom uzela mandat zato što se odbornica Ninić Milenković za parlament kandidovala kao predstavnica građanske opcije. Na ovaj način se odbornička grupa LSV se sa 3 povećala na 4 odbornika. A sam čin je dokaz da je u ovom delu počelo udruživanje ljudi koji misle slobodno i svojom glavom želeći bolje za lokalnu samoupravu, ali i da se unapredi rad lokalnog parlamenta. Ovo ukrupnjavanje još pokazuje i da je LSV prepoznata kao snaga koja jedino nešto može da promeni u opštini Bela Crkva i koja može da parira predsedniku Skupštine opštine Marijanu Aleksiću i njegovoj samovolji - istakla je Ristić dodajući da će se ukrupnjavanje koje je počelo prepoznati na sledećim lokalnim, pokrajinskim i republičkim izborima.

(SzILSV, 18.07.2019)



Saopštenja | Utorak, 27. 02. 2024. | Komentara: 0

Napad na grb i zastavu Vojvodine napad su na samu autonomiju Vojvodine

Pre 20 godina, odlukom njene Skupštine, Autonomna Pokrajina Vojvodina dobila je svoje simbole. Zastavu i grb.
Odbori LSV | Ponedeljak, 26. 02. 2024. | Komentara: 0

Zašto načelnik Gradske uprave Zrenjanina Nenad Domjeskov krije informacije od javnog značaja?

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani u Skupštini grada Zrenjanina uputila je još 22. januara Gradskoj upravi Zrenjanina zahtev kojim traži informaciju o ukupnom broju građana sa teritorije grada Zrenjanina koji su upisani u birački spisak.

Saopštenja | Petak, 23. 02. 2024. | Komentara: 0

Obustaviti postupak proterivanja Andreja Gnjota i Elene Koposove

Liga socijaldemokrata Vojvodine-VOJVOĐANI zahteva od vlasti da zaustave proterivanje aktivista Andreja Gnjota iz Belorusije i Elene Koposove iz Ruske Federacije, koji su spas od progona u svojim državama pronašli u Srbiji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook