Maraš će ponovo na sud

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Petak, 03. 08. 2012. | Komentara: 0

Maraš će ponovo na sud

Ujedinjeni regioni Srbije su se očekivano priključili svojim koalicionim partnerima
Srpskoj naprednoj stranci u pokušaju da se obračunaju sa opozicijom.

Nakon saopštenja SNS u kojem se spominju „Čanak i saučesnici" odgovorni za sve loše u Srbiji, počev od reforme pravosuđa, danas se oglasio i URS čiji je lider, za razliku od Čanka, 12 godina u vlasti sa svojim ministrima.

LSV Novi Sad

Iako je pre četiri meseca već tužen zbog slične izjave, funkcioner URS Slobodan Maraš i danas, koristeći se Gebelsovim pravilom da više puta ponovljena laž postaje istina, navodi da je Čanak bio preokupiran „sanacijom" Metals banke, kasnije Razvojne banke Vojvodine.

I zato će ponovo na sud.

Ostaje samo da se vidi hoće li policija i pravosuđe biti efikasno kao kada treba proganjati ligaše, što smo ovih dana videli na primeru Aleksandra Martona u Zrenjaninu.

Što se tiče učinka, koji spominje Maraš, upravo je Dinkić godinama bio jedan od glavnih kočničara decentralizacije uopšte, a zatim i rada Nacionalnog saveta za decentralizaciju.

Ceneći rad Mlađana Dinkića i njegovih ministara, ali i novopridošlih članova poput Maraša, građani i građanke su odlučili da u Novom Sadu i u Skupštini AP Vojvodine URS bude vanparlamentarna stranka.

Maraš, međutim, očito mora da govori sve što drugi funkcioneri URS ne bi sebi hteli da dozvole, kako bi se dokazao u društvu.

Jer, javnost još pamti njegove izjave poput onih iz novembra 2008. kada je u parlamentu za sadašnjeg partijskog šefa govorio da su malverzacije i neverovatno visoke plate gde god su Dinkićevi ljudi i da bi sve mogao da razume kada bi samo video jedan Dinkićev rezultat.

Potpredsednik
Gradskog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad
Branislav Antić




Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Odbori LSV | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Vojvođani podržavaju slobodu govora

Pozivamo celokupnu demokratsku javnost da stane u zaštitu Ustavom zagarantovane slobode govora i snažno osudi najgnusnije pretnje upućene univerzitetskom profesoru dr Dinku Gruhonjiću i novinarki Ani Lalić.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook